Simonetta Agnello Hornby

Simonetta Agnello Hornby ka lindur në Palermo dhe që nga 1972-shi jeton në Londër, ku ka ushtruar profesionin e avokates për të mitur. Ka botuar me Fletrinelli-n "Menulara", "Teto markezja", "Gojë e kyçur", "Erë e shpërbërë", "Murgesha", "Kuzhina e shijes së mirë", "E keqja që duhet të rrefehet", "Rruga 20 Shtatori" etj. Romanet e saj janë përkthyer në mbarë botën dhe kanë fituar çmime të shumta.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra