R. Petro, L. Mëniku, Dh. Shehri, E. Gugu, K. Bardhi

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  675 Lekë 750 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Ky libër ju vjen në ndihmë maturantëve në këtë prag sezoni. Sigurisht që asnjëherë një libër nuk mund të përfshijë gjithçka që ju nevojitet. Me ndihmën e mësuesve dhe duke u ushtruar që t’ju fiksohen çështjet bazë, me siguri do të keni rezultate mjaft pozitive në provime.

  675 Lekë
  750 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër