Enver Ulqini

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Në stok
  I ri

  Ky fjalor është për fermerët e thjeshtë, agronomët, përpunuesit e verës që u përkasin niveleve të ndryshme, për studentët, somelierët, personelin e restoranteve, tregtarët dhe personat enciklopedikë. Autori ka pasqyruar kontributin e disa enologëve të huaj dhe vendas më të njohur. Gjithashtu ka pasqyruar punën shkencore dhe përvojën e tij 50-vjeçare në...

  2 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër