Rezarta Delisula

Rezarta Delisula eshte gazetare dhe opinioniste. Prej shume vitesh ka mbuluar raportimin e lajmeve per qytetin e Tiranes ne Gazeta Shqiptare

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra