Azuz Begag

Azuz Begag ka lindur në vitin 1957 në Villeurbanne (afër Lionit). Ai është kërkues në fushën e sociologjisë pranë CNRS (Qendra Kombëtare e Francës për Kërkim Shkencor), dhe ka qenë ministër i deleguar për Promovimin e Barazisë të Ligjshmërisë dhe të Shanseve të Barabarta, në vitet 2005-2007. Librat e tij, ku më i famshmi “Le Gone du Chaaba” (Vogëlushi nga Chaaba), janë shitur në miliona kopje.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
Shfaq 1 - 1 nga 1libër