Robert Beatty

ROBERT BEATTY jeton në Eshvil të Karolinës së Veriut, me bashkëshorten dhe me tri vajzat. Tani, ai merret vetëm me shkrime, por në të kaluarën ka qenë një nga pionierët e shërbimeve kompjuterike, themelues dhe drejtor i Plex Systems, bashkëthemelues i sajtit www.beatty-robotics.com dhe kryespecialist e përgjegjës i seksionit të shkencës e teknologjisë në revistën Narrative.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
Shfaq 1 - 1 nga 1libër