Alfred Peza

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë Në stok

  Alfred Peza sapo hyri në politik, nuk e harroi zanatin e gazetarit, duke mbajtur shënim çdo moment të përvojës së parë si politikan në terrenin e egër të zgjedhjeve të 23 qershorit 2013. Dhunë, mashtrim, vjedhje votash, dyshim, mohim dhe rivalitet për të shtuar varfërinë. Kjo është makina politike që ka ecur deri sot nëpër rrugët e Shqipërisë....

  900 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Një roman që i bën autopsinë sistemit komunist, duke zbërthyer kodin e hipokrizisë së pushtetit dhe manipulimit të mendjeve të thjeshta njerëzore!

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Një roman për gra të lira dhe burra të vërtetë! Në festën e vitit të ri 1925 në ambasadën e SHBA, femra më e bukur e Shqipërisë së shekullit XX sfidoi Kanunin dhe Ligjin Islamik, duke kërcyer e zbuluar pa ferexhe e burka, nën ritmet e muzikës moderne. Ky akt sinjalizoi ardhjen e një epoke të re. Intriga e pashembullt e pushtetit, pasioni i fshehtë...

  1 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra