Sylvie Louis

Sylvie Louis është me origjinë belge dhe ka përfunduar studimet për gazetari në Universitetin Libre de Bruxelles. Më pas ka punuar redaktore për një periudhë 5-vjeçare pranë revistës L’elefant. Më pas ka emigruar në Montreal (Kanada) ku ka punuar në disa gazeta të ndryshme. Në vitin 2013 nisi aventura e Alicës, libri i parë në serinë e ditareve të saj, të cilat shumë shpejt arritën majat e suksest tek lexuesit e vegjël

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 10 nga 10 libra
Shfaq 1 - 10 nga 10 libra