Filip Rrumbullaku

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  638 Lekë 750 Lekë -15% Në stok

  Një studim i detajuar mbi shtypin e viteve ’20 të shekullit të XX ku është pasqyruar jeta parlamentare në Shqipëri. Njëherësh vlerat e këtij libri shtohen edhe për faktin se i është referuar edhe burimeve të tjera dokumentare.

  638 Lekë
  750 Lekë -15%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 275 Lekë 1 500 Lekë -15% Në stok

  Një botim special i shoqëruar me shpjegime dhe foto që nga koha e Princ Vidit deri në ditët tona për dekoratat që ka dhënë shteti shqiptarë për personalitetet vendase dhe të huaja. Autori Filip Rrumbullaku ka qenë Sekretar i Përgjithshëm i Presidencës në periudhën kur në krye të shtetit ishte Alfred Moisiu prandaj ky botim vjen i plotë, i gjithëanshëm dhe...

  1 275 Lekë
  1 500 Lekë -15%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  383 Lekë 450 Lekë -15% Në stok

  Studiuesi Filip Rrumbullaku sjell arkivat, dokumentet origjinale dhe shtypin e asaj periudhe për të përcjellë mënyrën sesi shfaqeshin raportet mes opozitës dhe mazhorancës, duke ardhur njëherë si një leksion edhe për politikën e kohës tonë  

  383 Lekë
  450 Lekë -15%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra