Beki Bejli

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% Në stok

  Mësoni si të hiqni dorë nga kontrolli mbi fëmijët, si të mos luteni dhe si të bëheni prindi që keni dashur të jeni. I doni fëmijët, po, nëse jeni si pjesa më e madhe e prindërve, jo gjithmonë i pëlqeni sjelljet e tyre. Si t'i udhëhiqni, atëherë, pa hequr dorë as ju vetë nga sjellja optimale?

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër