Shrii Shrii Anandamurti

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    550 Lekë Në stok

    Gjatë gjysmës së fundit të shekullit të XX të P. R. Sarkar, i njohur me emrin e tij shpirtëror Shrii Shrii Anandamurti shkroi një numër të madh librash për të gjitha aspektet e përpjekjeve njerëzore. Shkrimet e tij përmbajnë zbulime për çështje themelore të njerëzimit në lidhje me origjinën dhe destinacionin e universit dhe kuptimin e ekzistencës...

    550 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër