Ludwig von Mises

Ludwig von Mises eshte ekonomist, filozof dhe mendimtar austriak i shekullit te XX. Ai eshte perfaqesues i ideve liberale, dhe themelues i shkolles se Vjenes ne fushen e  mendimit ekonomik

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra