B. A. Paris

B. A. Paris ka origjinë angeze, por pjesën më të madhe të jetës së saj e ka kaluar në Francë. Ajo ka punuar financiere dhe mësuese, si dhe është nëna e pesë fëmijëve. “Pas dyerve të mbyllura” është libri i saj i parë, i cili është përkthyer tashmë edhe në shqip

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra