Dr. Mike Moreno

Dr. Michael Rafael Moreno, i njohur si "Dr. Mike ", është diplomuar në Universitetin e Kalifornisë në Irvine dhe Hahnemann Medical School (tani Universiteti Drexel). Pas qëndrimit të tij në Kaiser Permanente në Fontana të Kalifornisë, Dr Mike u zhvendos në San Diego, ku tani praktikon mjekësinë familjare dhe është në bordin e Akademisë Amerikane të Mjekëve të Familjarë

Dr. Michael Rafael Moreno, i njohur si "Dr. Mike ", është diplomuar në Universitetin e Kalifornisë në Irvine dhe Hahnemann Medical School (tani Universiteti Drexel). Pas qëndrimit të tij në Kaiser Permanente në Fontana të Kalifornisë, Dr Mike u zhvendos në San Diego, ku tani praktikon mjekësinë familjare dhe është në bordin e Akademisë Amerikane të Mjekëve të Familjarë.


Në vitin 2008, Dr. Mike filloi emisionin "Ecni me Doktorin", ku ai merr pjesë çdo të martë dhe të enjte në mëngjes përpara fillimit të ditës së tij të punës. Programi filloi kur Dr Mike ofroi të ecë me një pacient për ta motivuar atë për të ushtruar dhe që atëherë është rritur dhe zhvilluar komuniteti i besnikëve.


Dr Mike shihet jo vetëm si mjek, por edhe si mik dhe i besuar.


"Ne të gjithë kemi premtuar, premtuar dhe ngacmuar veten për të ngrënë më mirë dhe për t’u ushtruar më shumë, por kaq shumë herë iu kemi rënë shkurt këtyre qëllimeve të mira", - thotë Dr Mike. "Unë i bëj pjesë të jetës disa zakone të shëndosha edhe në punën time edhe në shtëpi, të cilat mund ti bëni edhe ju."

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
Shfaq 1 - 1 nga 1libër