Kate Tuckett

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Një listim enciklopedik që paraqet disa nga konsipracionet më të famshme dhe jotëfamshme përgjatë historisë duke përfshirë vrasjen e presidentit Kenedi, vdekjen e Princeshës Dajanë, ngjarjet e 11 shtatorit, Burrat me të zeza etj.

Shfaq 1 - 1 nga 1libër