Dhimiter Dishnica

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    700 Lekë Në stok

    Është një libër që përmban studime historike, kumtesa e artikuj. Në librin prej afro 300 faqesh, janë përfshirë shënime të karakterit historik si ai për fillimin e Mësonjtores Shqipe të Korçës, për kalendarët dhe interpretimin e tyre, për Kongresin e Kostandinopojës dhe alfabetin e gjuhës shqipe; kumtesat: kontributi i familjes Qirjazi në zhvillimin e...

    700 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër