Janja Vidmar

Janja Vidmar është një nga autoret sllovene më të vlerësuara të letërsisë për fëmijë e të rinj. Anëtare e Shoqatës së Shkrimtarëve Sllovenë, ajo është dhe drejtuese e Seksionit të Letërsisë për fëmijë dhe të rinj

Janja Vidmar është një nga autoret sllovene më të vlerësuara të letërsisë për fëmijë e të rinj. Anëtare e Shoqatës së Shkrimtarëve Sllovenë, ajo është dhe drejtuese e Seksionit të Letërsisë për fëmijë dhe të rinj.


Janja Vidmar ka shkruar mbi 50 libra, shumë skenarë, drama për teatër dhe ka marrë shumë çmime kombëtare dhe ndërkombëtare për veprat e saj, si Çmimin Večernica, 1998; Çmimin Desetnica, 2006; Večernica 2008; Medaljen e Artë në konkursin ndërkombëtar letrar “Parole Senza Frontiere” në Trento, Itali, më 1999 dhe 2003.


Librat e Janja Vidmarit janë përzgjedhur në Listat e Nderit të Ibby-t.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  450 Lekë 500 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Kedi, është një vajzë rome e cila ka forcë brenda vetes, ka dëshira dhe do të bëhet mësuese, përkundër sfidave të diskriminimit që has në klasën e saj. Prandaj, ky libër është tejet i vlefshëm për tu lexuar jo vetëm nga të vegjlit, por edhe nga prindrit

  450 Lekë
  500 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër