Les Nemethy

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  750 Lekë 1 000 Lekë -25% Në stok

  Ky libër është lexim i detyrueshëm për këdo që është i interesuar ta dijë se si ti qaset në mënyrën më të efektshme transferimit të pronësisë në një kompani dhe të përgatisë një tranzicion të suksesshëm, si për aksionarët ashtu edhe për firmën. Autori përdor gjithë përvojën e tij ndërkombëtare për ti ndihmuar pronarët në këtë periudhë të jetës dhe të...

  750 Lekë
  1 000 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër