Wolfgang Herrndorf

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    850 Lekë Në stok

    Maik Klingenberg nuk është një nga djemtë tërheqës të shkollës. Përkundrazi, ai nuk ka shumë miq. (Në rregull, zero miq) Dhe çdokush qesh me të kur lexon esetë e tij në klasë. Dhe ai nuk është asnjëherë i ftuar në festa- vecanërisht në festën e fundvitit, organizuar nga e bukura Tatjanë.

    850 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër