Vinçens Marku

Vinçens Marku është studiues, pedagog i letërsisë pranë Universitetit të Shkodrës dhe përkthyes i njohur i një sërë veprash të ndryshme letrare dhe studimore

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Ky libër është tejet i domosdoshëm në punën e përditshme të nxënësve, studentëve, mësuesve, pedagogëve, studiuesve por edhe të poetëve, prozatorëve, përkthyësve dhe hartuesve të teksteve të këngëve. Përdorimi i tij shtrihet më tej edhe te oratorët, politikanët, ekspertët e komunikimit politik etj. Ai ka 3065 zëra kryesorë, 4000 zëra reference dhe mbi...

Shfaq 1 - 1 nga 1libër