Anthony Robbins

Anthony Robbins është autor, trajner, motivues dhe filantrop i shquar amerikan. Robbins njihet për seminaret e tij të jashtëzakonshme dhe për dy librat e tij kryesorë të disiplinës së zhvillimit personal: Pushtet i pakufishëm dhe Zgjoni gjigandin e brendshëm. Ka lindur më 29 shkurt 1960 në Kalifornia të SHBA-së.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 800 Lekë Në stok

  Are you in charge of your life? Or are you being swept away by things that are seemingly out of your control? In AWAKEN THE GIANT WITHIN, Anthony Robbins, the bestselling author of UNLIMITED POWER, shows the reader how to take immediate control of their mental, emotional, physical and financial destiny.

  1 800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 900 Lekë Në stok

  Tony Robbins, arguably the most recognizable life and business strategist and guru, is back with a timely, unique follow-up to his smash New York Times bestseller Money: Master the Game. Market corrections are as constant as seasons are in nature. There have been 30 such corrections in the past 30 years, yet theres never been an action plan for how not...

  2 900 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Nëse je në kërkim të ndryshimit të vetvetes dhe rrugës drejt suksesit, ky libër është një zgjidhje shumë e mençur; Në të jeten këshilla se si të merrni menjëherë nën kontroll fatin tuaj mendor, emocional, fizik dhe financiar! I plotë në të gjitha aspektet e zhvillimit tuaj personal

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 170 Lekë 1 300 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Nëse je në kërkim të ndryshimit të vetvetes dhe rrugës drejt suksesit, ky libër është një zgjidhje shumë e mençur; Në të jeten këshilla se si të merrni menjëherë nën kontroll fatin tuaj mendor, emocional, fizik dhe financiar! I plotë në të gjitha aspektet e zhvillimit tuaj personal

  1 170 Lekë
  1 300 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra