Christopher Pierson

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    1 400 Lekë Në stok

    Botimi i ri i këtij libri të mirënjohur dhe të shumëvlerësuar vazhdon të ofrojë prezantimin më të qartë dhe më të plotë të shtetit modern. Ai analizon shtetin nga zanafilla e tij historike, zhvillimin e tij në kohët moderne e deri te situata aktuale, ku shteti duket i rrezikuar nga fenomeni i globalizimit të shekullit XXI.

    1 400 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër