Alket Islami

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  5 000 Lekë Nuk është në stok

  Alket Islami is an aerial photographer and the president of the National Aero Club of Albania. He works as a paragliding and paramotor instructor. Strapped into the improbably flimsy contraption known as a paramotor, and armed with a camera, Alket Islami is in his element. Through his passion he has developed a new relationship with his country.

  5 000 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  6 000 Lekë Në stok

  Si çdo album tjetër i Alket Islamit, "Albanian Coast from the Air " është një  album unik. Këto fotografi ajrore janë vepra arti mjeshtërore. 

  6 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 999 Lekë Nuk është në stok

  Ky është një album që të magjeps me imazhe nga lart të mrekullive të rivierës shqiptare, i realizuar plot mjeshtri, guxim dhe fantazi nga reporteri i ajrit, Alket Islami

  3 999 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra