Tom Kuka (Pseudonim)

Enkel Demi është gazetar, opinionist dhe romancier i njohur nën emrin Tom Kuka. Ai ka botuar deri më tani tre romane: “Hide mbi kalldrëm”, “Gurët e vetmisë” dhe “Ora e ligë”.

Enkel Demi është një personazh publik, prezantues televiziv shqiptar i cili ka punuar për TV Klan dhe Radio Televizioni Shqiptar (RTSH). Gjithashtu, moderatori dhe shkrimtari ka drejtuar dhe festivale kombёtare. Si shkrimtar ai preferoi tё njihet me pseudonimin Tom Kuka. Tom Kuka ka shkruar libra, si: “Flama”, “Ora e Ligё”, “Gurёt e vetmisё”, “Hide mbi kalldrёm”, apo “L’ora del male”.


    

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 5 nga 5 libra
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok
  I ri

  Duhet fshirë gjëma e madhe e mëkatit që jeta të lulëzojë sërish.

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok
  I ri

  Në një vend diku mes kufijsh, një grusht njerëzish përpiqen të ndërtojnë jetën dhe të ardhmen e tyre, në vendin ku kanë pasur rrënjët e të parëve, nën hijen e së shkuarës, duke u ruajtur nga pabesia e armikut.

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Ky është romani i parë i autorit shqiptar, që shkruan me pseudonimin Tom Kuka. Identiteti i tij i vërtetë nuk njihet. Por, nëse iu ka marrë malli për kryeqytetin e viteve ’30, personazhet e tij, jetën dhe mjedisin përreth megjithë koloritin e tij, ky libër konsiderohet tashmë i pashmangshëm

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok
  I ri

  Në një kohë të pakohë, kur ligjin e bënte gjashtarja, kur hakmarrja ishte nder dhe dashuria turp, mjafton që ky rend të përmbyset dhe të ndodhë gjëma.

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Rrethimi” nuk është një libër historik. Në të janë përfshirë ngjarje të vërteta, të marra nga kronikat e kohës, të cilat kanë të bëjnë kryesisht me mënyrën si kanë jetuar shkodranët apo të tjerët që u kapën në grackën e rrethimit. Por kushdo që njeh historinë apo e njeh këtë ngjarje mund të vërejë mospërputhje historike apo “gabime”, fjala vjen personazhe...

  1 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 5 nga 5 libra