Paullina Simons

Paullina Simons lindi në Leningrad, BRSS, më 1963. Kur ajo ishte dhjetë vjeçe, familja e saj emigroi në SHBA. Pasi mbaroi shkollën e lartë, filloi punë si gazetare e më pas si përkthyese.

Romani i saj i parë, Tulli, njohu sukses të menjëhershëm.

Vepra e saj më e famshme është trilogjia “Tatiana dhe Aleksandri” - titull që e mban edhe libri i dytë i kësaj trilogjie. Libri i parë, “Kalorësi i Bronztë”, është botuar nga TOENA në vitin 2013 dhe pas tij u botuan dhe dy vëllimet e tjera “Tatiana dhe Aleksandri” dhe “Kopshti veror”, libra që u pritën me shumë interes dhe kërshëri nga mijëra lexues.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra