Spartak Ngjela

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  960 Lekë 1 200 Lekë -20% Në stok
  I ri

  Pas viteve 90-të Spartak Ngjela ka botuar dy romane “Shpella e vdekjes” dhe “Helena R” dhe tani së fundi edhe romanin “Hakmarrja e një gruaje”, ku protagoniste është një femër dhe jeta e saj gjatë komunizmit dhe raportet me Sigurimin e Shtetit

  960 Lekë
  1 200 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë 1 500 Lekë -20% Në stok

  Frika dhe gënjeshtra, të tremburit dhe të gënjyerit ishin hedhur në revoltë. Populli po bërtet për mua. Ai më do shumë. Gabohesh! sepse, po të të shihte të varur, do të kish bërtitur edhe më shumë /A do të vijonte ende tirania shqiptare?

  1 200 Lekë
  1 500 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  720 Lekë 900 Lekë -20% Në stok

  Nëse gjykata do të ishte zbatuese e thjeshtë e ligjeve, sikurse kuptohet shpesh kështu, atëherë konflikti do të zgjidhej, apriori, në favor të pushtetit të shumicës. Por konstitucionalizmi, sipas avokatit, parakupton një kontroll të këtyre ligjeve, sipas parimeve dhe kritereve kushtetuese.

  720 Lekë
  900 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra