Linn Ullmann

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    800 Lekë Në stok

    Para se të flesh është historia e një gruaje ekscentrike dhe të mrekullueshme nga familja Blom. Në një sagë, që ngacmon me mençuri, mprehtësi dhe stil, Linn Ullmann-i hulumton truallin e martesës e të amësisë me një humor të pamëshirshëm dhe me një vështrim të butë të dobësisë njerëzore.

    800 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër