Kirsty Moseley

Qysh fëmijë i kalonte netët duke i përpirë librat, edhe pse të nesërmen në shkollë ishte e rraskapitur dhe i duhej të mbante qepallat hapur. Romani i saj debutues “Djali që përvidhej nga dritarja dhe më hynte në shtrat” është zgjedhur nga Goodreads si një nga librat më të mirë të vitit. “Me ty do të prek qiellin”, është romani i saj i tretë që vjen në gjuhën shqipe, pas romanit të suksesshëm “Gjithmonë ti, Rilei”. Jeton në Norfolk, Angli, me të shoqin dhe të birin. Për të mësuar më shumë rreth saj, shihni www.kirstymoseley.com

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra