Jay Asher

Jay Asher e mori idenë e librit "Trembëdhjetë arsye pse" nga një muze. Ndërsa bënte një turne duke dëgjuar guidën zanore, i bëri shumë përshtypje zëri në kufje, një grua që përshkruante gjithçka shihte, por vetë nuk ndodhej aty. Jay ka punuar në disa librari dhe jeton në Kaliforni. Libri bestseller "Trembëdhjetë arsye pse" është romani i tij i parë.

 

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra