Cmim i reduktuar! Misteret e Kabalah Shiko më të madhe

Misteret e Kabalah

MAG0022

Libër i ri

Përshkrim i shkurtër

Në këtë set sjellim dy libra për Kabalah: Arti dhe praktika e kabalah magjike” nga Ophiiel dhe “Kabalah mistike” të autorit Dion Fortune. Jo më kot i kemi bërë bashkë, pasi këto dy libra plotësojnë më së miri njëri-tjetrin dhe zbulojnë misteret e Kabalahs. Ata që janë në kërkim të tyre, do ti gjejnë në këto dy libra me vlera të jashtëzakonshme 

Më shumë detaje

50 Artikuj

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

Magus

2 430 Lekë

-10%

2 700 Lekë

Share

30 libra të tjerë nga e njëjta kategori:

Më tepër

Seti me dy libra, përmban:

1.Kabalah mistike” nga Dion Fortune

...Shtylla qendrore e Pemës është në thelb shtylla e ndërgjegjes, ashtu si dy shtyllat anësore janë shtyllat e fuqive aktive dhe pasive.

2. “Arti dhe praktika e kabalah magjike” nga Ophiiel

Kabalah Magjike nuk është më një mister i pakuptueshëm. "Art dhe Praktika e Kabalah Magjike" i Ophiel është një udhëzues i qartë, i gjallë dhe praktik për magjinë okulte. "Dion Fortune shkroi një libër të madh për Kabalën, por nuk tha asgjë për praktikat. Ky libër fillon të tregojë se si të përdorim Pemën e Jetës ose Praktikat. Ai zbulon se çfarë Dion Fortune nuk na e tregoi, sepse ajo mori njohuritë e saj nga një shtëpizë dhe nuk ishte në liri për ta përcjellë atë si dije.

Kam marrë njohuri nga burimet e brendshme dhe i përcjell të gjitha irisht. Përdorini dhe provojini ato; dhe në fund, zbulojini vetë. "Librat e tjerë të Ophiel thjesht ofrojnë një shpjegim teorik të Kabalah - Ophiel u mëson lexuesve se si ta përdorin atë. Nga seri e “Artit dhe Praktikës” së Ophiel," Arti dhe Praktika e Kaballah Magjike nis me një përmbledhje të shkurtër të historisë së Kaballah. Ai pastaj shqyrton korrespondencat e Pemës së Jetës dhe simbolizmin e saj. Një kapitull ofron një interpretim interesant dhe unik të Tri Shtyllave, duke i lidhur ato me të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen. Si gjithmonë, gjuha e diskutueshme e Ophiel-it jep njohuri të reja për ndjekësit okultistë dhe një kuptim të ri për lexuesit e interesuar për okultin.

Libri ofron udhëzime të qarta për punën praktike dhe produktive duke përdorur çdo ditë simbolet e Pemës së Jetës. "Ekziston një sistem okulte i të Drejtave të Vërtetës të quajtur KabalaH ... Sistemi Kabalah ka shumë përparësi ndaj çdo sistemi tjetër që kam dëgjuar ndonjëherë për çështjen e Njohurisë së Menjëhershme të së Vërtetës, por në mendjen time shumë më i rëndësishme është fakti që ky sistem ju ndihmon të rriteni në Njohuri dhe Fuqi, dhe në ritmin tuaj, në paqen tuaj personale dhe kurrë nuk do të arrini një fund.

 

Të dhëna

Grupmoshambi 14 vjeç