Mendimtarët për edukimin Shiko më të madhe

Mendimtarët për edukimin

UNESCO PL0110

Libër i ri

Përshkrim i shkurtër

Byroja Ndërkombëtare e Edukimit në UNESCO ka përfshirë në një antologji 20 mendimtarë, që vijnë në shqip të përmbledhur në “Mendimtarët për edukimin”.

Më shumë detaje

7 Artikuj

900 Lekë

Share

30 libra të tjerë nga e njëjta kategori:

Më tepër

Byroja Ndërkombëtare e Edukimit në UNESCO ka përfshirë në një antologji 20 mendimtarë, që vijnë në shqip të përmbledhur në “Mendimtarët për edukimin”, të cilëve iu është referuar jo vetëm shkenca, por edhe filozofia e sotme e arsimit dhe edukimit të fëmijëve. Autorët që hodhën bazat e edukimit merren si pika referimi në visarin e arsimit dhe pedagogjisë botëror.