Manual Ndriçimi Vëllimi I Shiko më të madhe

Manual Ndriçimi Vëllimi I

Altin Bogdani MAG0017

Libër i ri

Përshkrim i shkurtër

Gjeniu, nuk është i detyruar të bjerë mbi çdo anije, më mirë ai zgjedh vendin e vet në mbretëritë e metafizikës, vende të cilat janë pa rreziqe.

Më shumë detaje

48 Artikuj

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

Magus
Fletët520
ISBN9789928431202

1 500 Lekë

Share

30 libra të tjerë nga e njëjta kategori:

Më tepër

Vëllimi I dhe vëllimi II i këtij libri janë padyshim unikë në botë si manuale për studentin okult, një përmbledhje unike e teknikave ezoterike.

Përmbajtja e librit:

KAPITULLI I

Parathënie 1.1 Mendja Hyjnore, natyra dhe manifestimi i saj

1.2 Mendja e dyfishtë dhe origjina e saj

1.3 Arti i vetëkontrollit

1.4 Meditimi, krijimi dhe përqendrimi

1.5 Çfarë është Meditimi?

1.6 Metodat e meditimit

1.7 Kontrolli i mendimeve: disiplina e mendimeve, dhe vartësia e mendimeve

1.8 Analiza e vetvetes apo vetë-njohja

1.9 Trupi ose materiali trupor

1.10 Misteri i frymëmarrjes

1.11 Magjia e ujit

1.12 Vetëbindja apo sekreti i të nënndërgjegjeshmes

1.13 Trajnimi i vizualizimit mendor

1.14 Trajnimi magjik psikik

1.15 Trajnimi magjik fizik

 

KAPITULLI II

Parimet dhe metodat e punës

2.1 Mos u tendosni, mos u koncentroni, vetëm të jeni i vetëdijshëm

2.2 Asnjë vizualizim kreativ

2.3 Mbrojtja psikike

2.4 Teknikat bazë dhe meditimi i punës së energjisë

2.5 Teknika e relaksit, teknika e autosugjestionit dhe autohipnotizimit

2.6 Hipnoza, dhe si të mbrohemi kundër saj

2.7 Praktika e përqëndrimit

2.8 E nënndërgjegjeshmja

 

KAPITULLI III

Forcat eterike të natyrës

3.1 Forcat eterike të natyrës

3.2 Natyralizmi i fuqive të padukshme

3.3 Bota e vibracioneve

3.4 Vibrimet super të ndjeshme

3.5 Vibrimet e larta

3.6 Botët e fshehta

3.7 Planet e shumëfishta të ekzistencës

3.8 Planet dhe vibrimet

3.9 Shqisat e larta të njerëzve

3.10 Bota e shqisave

3.11 Një botë pa shqisa

3.12 Shqisat elementale

3.13 Materiale të para të mendimit

3.14 Evolucioni i shqisave

3.15 Shpalosja e shqisave të reja

3.16 Zbulimi i botëve të reja

3.17 Shqisat e jashtëzakonshme

3.18 Ne kuptojmë vetëm vibrimin e lëvizjes

3.19 Planet e larta të natyrës

3.20 Vibrimet mendore dhe transmetimet

3.21 Telekinezia

3.22 Forcat e larta

3.23 Çitta, ose substanca e mendjes

3.24 Çfarë thotë shkenca moderne

3.25 Një jetë dinamike e fokusit

3.26 Lidhja dinamike e mendimit

3.27 Përgjigje për kritikët skeptikë

3.28 Bota e vibracioneve

3.29 Shikimi i paeksploruar i vibracioneve

3.30 Instrumeti telegrafit pa tel i njeriut

3.31 Teoria e një shkencëtari të madh

3.32 Elektro-magnetizmi human

3.33 Forca eterike e njeriut

3.34 Bateria e trurit

3.35 Një karakteristikë organi

3.36 Gjendra Pineale

3.37 Gjendra pineale dhe funksionet e saj

3.38 Biofotonet

3.39 Valët skalare

3.40 Valët skalare dhe biofotonet në gjendrën pineale                                  

3.41 Hipotezë: Gjendra pineale është një modem

3.42 Transmetimi i mendimit

3.43 Parimi i përgjithshëm

3.44 Transformimi i vibracioneve

3.45 Shembull i dritës elektrike

3.46 Shembulli i telegrafisë pa tel

3.47 Shembull i valëve të dritës

3.48 Transformimi i vibracioneve mendore

3.49 Akordimi vibracional

3.50 Në një mendje në plan të lartë

3.51 Transferimi i mendimit

3.52 Transmetimi i pavullnetshëm i vibracioneve mendore

3.53 Valët e mendimit

3.54 Forca vibruese e mendimit

3.55 Atmosferat mendore

3.56 Mendimi dhe ndjenjat ngjitëse

3.57 Vorbullat mendore

3.58 Valët tidale mendore

3.59 Akordimi mendor

3.60 Transmetimi me vullnet i vibracioneve mendore

3.61 Ndikimi mendor me vullnet

3.62 Baza e përdorimit të fuqisë së mendjes

3.63 Sekreti i magjisë

3.64 Shpjegimi i magjisë

3.65 Fuqia e frikës së mendimit

3.66 Poli negativ

3.67 Vetë-mbrojtja

3.68 Sprapsja e ndikimit negativ

3.69 Neutralizimi i ndikimit psikik

3.70 Fenomenet telepatike

3.71 Hulumtuesit shkencorë

3.72 Si janë kryer eksperimentet

3.73 Eksperimentet private

3.74 Zhvillimi i pushtetit telepatik

3.75 Leximi i mendimeve

3.76 Faza e dytë e zhvillimit

3.77 Praktikat e zhvillimit

3.78 Testet formale

3.79 Shkrimi automatik

3.80 Ndjeshmëria psikike

KAPITULLI IV

Bota Astrale

4.1 Bota astrale shtatë planet

4.2 Rajonet astrale

4.3 Realiteti astral

4.4 Kalimi i kufirit

4.5 Disa nën-plane më të ulëta

4.6 Shpirtrat pa trup

4.7 Skenat e Astralit

4.8 Jeta dhe puna në planin astral

4.9 Planet më të larta dhe përtej

4.10 Subjektet astrale

4.11 Drita astrale                                          

4.12 Kuptimi i termit "Drita Astrale"

4.13 Shikime shkencore

4.14 Një galeri e imazheve Kozmike

4.15 Drita astrale dhe karma

4.16 Rreziqet e dritës së ulët astrale

4.17 Drita astrale dhe evolucioni

4.18 Drita astrale dhe eteri

4.19 Drita astrale dhe historia

4.20 Banorët e dritës astrale

4.21 Ndikimi social i dritës astrale.

4.22 Fenomenet psikike, forma e tyre, etj

4.23 Vërejtje përfundimtare

Të dhëna

Lloji i botimitHard Copy
Fletët520
ISBN9789928431202
VendodhjaTirane
GjuhaShqip
Tipi i publikimitLibër
Grupmoshambi 18 vjeç
StatusiI ri
Numri i botimeveI parë