Maurice Pinay

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  2 500 Lekë Në stok

  Libri rrefen se, hebrenjtë kanë luajtur një rol të jashtëzakonshëm dhe, jo gjithnjë të dobishëm, në të gjithë historinë e njerëzimit e kjo është e dukshme; që veprimtaria e tyre nuk ka qenë gjithnjë miqësore kundrejt Krishtërimit dhe popujve johebrenj.

  2 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 500 Lekë Në stok

  Libri rrefen se, hebrenjtë kanë luajtur një rol të jashtëzakonshëm dhe, jo gjithnjë të dobishëm, në të gjithë historinë e njerëzimit e kjo është e dukshme; që veprimtaria e tyre nuk ka qenë gjithnjë miqësore kundrejt Krishtërimit dhe popujve johebrenj.

  2 500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra