Shirley Lawrence

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    1 300 Lekë Në stok

    Numerologjia eshte pare ndaj shkences se matematikes si astrologja ndaj astronomise apo si alkimia ndaj kimise. Njohurite e te parave vijne prej mistereve dhe nuk shpjegohen dot me detaje; te dytat vijne nga mendja e njeriut dhe jane me te pranueshme si te verteta nga mendja e kufizuar e njeriut; shishja e ujit kujton se nuk ekzistojne oqeane.

    1 300 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër