Gani Mehmetaj

Gani Mehmetaj është gazetar, publicist, shkrimtar, dramaturg dhe kineast. Ka lindur në vitin 1955 në Pejë, ndërsa është autor i mirënjohur i një numri veprash të spikatura. Në edicionin e gjashtë të Konkursit Kadare, nismë e Institutit Pashko, ku morën pjesë me veprat e tyre në dorëshkrim në gjininë e prozës 30 autorë shqiptarë nga Shqipëria, Kosova dhe diaspora, romani i Gani Mehmetajt Zogjte e qyqes i shpall me i miri per edicionin e vitit 2021.


  

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
Shfaq 1 - 1 nga 1libër