Oferta -25% Ka 20 libra.

 • Shikim i shpejtë
  945 Lekë 1 350 Lekë -30% Në stok

  With this bold and deeply personal novel, It Ends With Us is a heart-wrenching story and an unforgettable tale of love that comes at the ultimate price.

  945 Lekë
  1 350 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  770 Lekë 1 100 Lekë -30% Në stok

  It has since become the #1 Personal Finance book of all time... translated into dozens of languages and sold around the world. Rich Dad Poor Dad is Robert's story of growing up with two dads his real father and the father of his best friend, his rich dad and the ways in which both men shaped his thoughts about money and investing. The book explodes the...

  770 Lekë
  1 100 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 251 Lekë 1 390 Lekë -10% Në stok

  Andre Aciman's Call Me by Your Name is the story of a sudden and powerful romance that blossoms between an adolescent boy and a summer guest at his parents' cliffside mansion on the Italian Riviera.

  1 251 Lekë
  1 390 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 323 Lekë 1 890 Lekë -30% Në stok

  Unlimited Power is a revolutionary fitness book for the mind. It will show you, step by step, how to perform at your peak while gaining emotional and financial freedom, attaining leadership and self-confidence and winning the co-operation of others.

  1 323 Lekë
  1 890 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 701 Lekë 1 890 Lekë -10% Në stok

  1 701 Lekë
  1 890 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  973 Lekë 1 390 Lekë -30% Në stok

  With new insights into the brain architecture underlying emotion and rationality, Goleman shows precisely how emotional intelligence can be nurtured and strengthened in all of us.

  973 Lekë
  1 390 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 323 Lekë 1 890 Lekë -30% Në stok

  Do you want to be more successful at work? Do you want to improve your chances of promotion? Do you want to get on better with your colleagues? Daniel Goleman draws on unparalleled access to business leaders around the world and the thorough research that is his trademark. He demonstrates that emotional intelligence at work matters twice as much as...

  1 323 Lekë
  1 890 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  945 Lekë 1 350 Lekë -30% Në stok

  This book contains money-making secrets that can change your life. Think and Grow Rich, based on the author's famed Law of Success, represents the distilled wisdom of distinguished men of great wealth and achievement.

  945 Lekë
  1 350 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Tmerr. Romancë. Shkenca. Një përrallë klasike që nuk duhet humbur kurrësesi. Frankenstein duhet të jetë një lexim i domosdoshëm për çdo adhurues të letërsisë klasike, fantashkencës dhe të thrillerit. Ky roman klasik na tregon historinë e pasojave shkatërruese për ata që ndjekin pushtetin dhe lavdinë.

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  980 Lekë 1 400 Lekë -30% Në stok

  Nëse do vetërealizimit, mësuesin ta kemi gjetur. Napoleon Hill mbetet një motivues i shkëlqyer jo vetëm në Perëndim, por edhe në një vend si Shqipëria. Këshillat e tij vlejnë më shumë se të çdokujt tjetër për shqiptarë sepse përkojnë me kohët kritike që po jetojnë; sepse ato të mësojnë si të mposhtësh frikën (jo si të bëhesh burrë); si të mendosh para se...

  980 Lekë
  1 400 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Në korrik të vitit 1895, Sherlok Holmsi dhe Dr. Uatsoni marrin një letër nga hajduti legendar francez Arsen Lupen. Lupeni kërcënon të vjedhë pesë nga thesaret me të çmuara të Anglisë me shpresën për të përçmuar "kotësinë" e anglezve dhe lë një enigmë që përmban informacione se cili do të jetë krimi i tij i parë."

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 050 Lekë 1 500 Lekë -30% Në stok

  Jetojmë në një epokë tejet të paparashikueshme. Ka ardhur një kohë, kur askush nuk mund të thotë se çfarë do të ndodhë të nesërmen. Nassim Taleb e përkthen këtë realitet me metaforën e mjelmës së zezë. Pandemia. Brexiti. Kriza sociale në Shtetet e Bashkuara. Sulmet terroriste. Ndikimi i teknologjisë në jetën tonë.

  1 050 Lekë
  1 500 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  973 Lekë 1 390 Lekë -30% Në stok

  A rediscovered masterpiece by the 16 million copy bestselling author of Man's Search For Meaning. With an introduction by Daniel Goleman. Published here for the very first time in English, Frankl's words resonate as strongly today as they did in 1946. Despite the unspeakable horrors in the camp, Frankl learnt from his fellow inmates that it is always...

  973 Lekë
  1 390 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  945 Lekë 1 350 Lekë -30% Në stok

  945 Lekë
  1 350 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 521 Lekë 1 690 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Winner of the Ondaatje prize. The Sunday times memoir of the year. Winner of the slightly foxed best first biography prize. Shortlisted for the Costa Biography award. Shortlisted for the baillie gifford prize for non-fiction. Chosen as a book of the year by the Guardian, Financial Times, Sunday Times, TLS, Daily Mail, New Stateman and Spectator

  1 521 Lekë
  1 690 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 197 Lekë 1 710 Lekë -30% Në stok

  The international bestselling spiritual book, now with a new look for its 20th anniversary. Eckhart Tolle demonstrates how to live a healthier, happier, mindful life by living in the present moment.

  1 197 Lekë
  1 710 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë 1 000 Lekë -30% Në stok

  Qëllimi i këtij libri është që t'ju japë juve një varg idesh,metodash,strategjish dhe teknikash,të cilat mund t'i përdorni menjëherë për të bërë shitje më të shumta,më të shpejta dhe më të lehta se kurrë ndonjëherë.

  700 Lekë
  1 000 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë 1 000 Lekë -30% Në stok

  Ky libër është i domosdoshëm të lexohet nga çdo shitës profesionist që kërkon ta rritë karrierën e tij dhe të krijojë një të ardhme të suksesshme.

  700 Lekë
  1 000 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  420 Lekë 600 Lekë -30% Në stok
  I ri

  Strategjia e Biznesit do të të ndihmojë të marrësh nën kontroll të ardhmen e kompanisë.  

  420 Lekë
  600 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  420 Lekë 600 Lekë -30% Në stok
  I ri

  Në këtë libër do të gjeni përplot teknika të dëshmuara që do t’i japin shtysë shitjeve tua dhe do t’i ngrejë ato në lartësi të reja.

  420 Lekë
  600 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 20 nga 20 libra