Ofertat

 • Prova
  Prova

  Një roman therës dhe tronditës për...

  900 Lekë -25% 1 200 Lekë

Oferta 60% Ka 25 libra.

 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë 1 000 Lekë -60% Në stok

  Si asnjëherë tjetër, këtu janë përfshirë përrallat për princeshat magjepëse në të gjitha variantet; për tu lexuar, për tu dëgjuar dhe për tu shikuar përmes DVD. Një CD shoqërohet me librin ku rrëfehen "Sirena e vogël", "Borëbardha" dhe "Hirushja". Nëse vajza juaj është princeshë, kjo është dhurata më e bukur që ajo të ndihet e tillë

  400 Lekë
  1 000 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë 1 000 Lekë -60% Në stok

  Tani nuk keni pse të lodheni sepse libri ua tregon vetë fëmijëve përrallat Edualb ka përgatitur setin e përrallave klasike jo vetëm për tu lexuar, por edhe për tu dëgjuar dhe për tu shikuar. "Tre derrkucët", "Kësulkuqja" dhe "Rosaku i vogël i shëmtuar" vijnë me CD dhe DVD për tu parë në MP3 dhe DVD. Ky është një botim fantastik për të nxitur pa mundim...

  400 Lekë
  1 000 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  320 Lekë 800 Lekë -60% Në stok

  Në këtë botim fantastik për fëmijë janë përmbledhur pesë përralla: "Violeta, zana e kopshtit", "Tina, zana e ngathët", "Erisa dhe shokët e shoqet e koptshtit", "Albina, zana pa shkop magjik", "Mona, zana që jepte urdhra". Ky është një libër tejet edukativ nëse fëmija juaj është në kopësht.

  320 Lekë
  800 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  320 Lekë 800 Lekë -60% Në stok

  Përrallat e Ezopit është një nga botimet më të përshtatshme për fëmijën tuaj nëse doni ti përcillni zgjuarsinë dhe ironinë therëse të Ezopit përmes përrallave të tij: 5 rrëfenjat më të bukura vijnë në këtë përmbledhje. Ato janë: "Gjinkalla dhe milingona", "Breshka dhe lepri", "Miu i fushës dhe miu i qytetit", "Luani dhe miu", "Dhelpra dhe rrushi". Ky...

  320 Lekë
  800 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë 1 000 Lekë -60% Në stok

  Të gjithë e kemi lexuar apo parë Rapunzelën, por askush nuk i reziston rrëfimit të aktores së madhe të popullit, Tinka Kurti. Tregoji fëmijës tëndë përrallën që e rrëfen vetëm aktorja e madhe shqiptare...

  400 Lekë
  1 000 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë 1 000 Lekë -60% Në stok

  Nëse doni që përralla "Luani dhe miu" të mbesë në mendjen e fëmijës tuaj edhe për fabulën, edhe për magjinë e saj, këtë mund ta bëjë vetëm Tinka Kurti. Prandaj Edualba e sjell këtë botim në tekste, imazhe dhe të shoqëruar me zë....

  400 Lekë
  1 000 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë 1 000 Lekë -60% Në stok

  Xhungla vjen në shtëpinë tuaj përmes një botimi cilësor me imazhe dhe imitime të mrekullueshme të tetë zërave të kafshëve. Igloo Books ka ideuar botimin që e sjell në shqip Edualba për prindër që duan të edukojnë fëmijët me standarde të larta. Ky botim ka vlera edukative dhe njohëse për fëmijën tuaj

  400 Lekë
  1 000 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë 7 500 Lekë -60% Në stok

  Fjalor pamor trigjuhësh. Shqip - Anglish - Italisht

  3 000 Lekë
  7 500 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë 1 500 Lekë -60% Në stok

  Me sytë nga qielli, ky libër u jep përgjigje pyetjeve pambarim për meteorologjinë dhe mjedisin. Për të gjithë texuesit kureshtarë, udhërrëfyesit e dijes, hapin portën drejt një bote komplekse dhe dukurive joshëse.

  600 Lekë
  1 500 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  760 Lekë 1 900 Lekë -60% Në stok

  "Na ishte një herë", është një libër me 12 përrallat klasike, më të bukura.

  760 Lekë
  1 900 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë 1 500 Lekë -60% Në stok

  Plot me lexime kurioze, Udhërrëfyesit e dijes hapin derën drejt një bote komplekse dhe joshëse. Ky Libër i jep përgjigje pyetjeve të pafund rreth çdogjëje, që nga fosilet - provë e gjallesave më të hershme - deri te teknikat ultramoderne hartografike.

  600 Lekë
  1 500 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë 1 500 Lekë -60% Në stok

  Mbërtheni rripin tuaj të sigurimit për një udhëtim jashtë kësaj bote, me qindra lidhje me çka më të mirë në Rrjet

  600 Lekë
  1 500 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë 2 500 Lekë -60% Në stok

  1 000 Lekë
  2 500 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë 2 000 Lekë -60% Në stok

  Këshilla nga ekspertët e 'Practical Parenting', të cilave mund ti besoni plotësisht. Përgjigje të qindra pyetjeve, duke filluar nga shëndeti, të nxënët, zhvillimi dhe sjellja. Zgjidhje të suksesshme të problemeve të zakonshme, si përshembull, përgjumja e foshnjes, mësimi me oturakun dhe kalimi i krizave të inatit.

  800 Lekë
  2 000 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  760 Lekë 1 900 Lekë -60% Në stok

  Na ishte një herë një pyll magjik në të cilin jetonin shumë kafshë, xhuxhë, zana, elfë dhe gjigantë...

  760 Lekë
  1 900 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  760 Lekë 1 900 Lekë -60% Në stok

  Rrëfenjat më të bukura të fermës janë përmbledhur në një libër të vetëm.

  760 Lekë
  1 900 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  240 Lekë 600 Lekë -60% Në stok

  Libra për fëmijët e vegjël të cilët sapo kanë filluar të eksplorojnë botën. Me ilustrime shumëngjyrëshe dhe tërheqëse për femijet nga Mat Wolf. Libër i krijuar nga materiale te forta dhe cilësore.

  240 Lekë
  600 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  240 Lekë 600 Lekë -60% Në stok

  Libra për fëmijët e vegjël të cilët sapo kanë filluar të eksplorojnë botën. Me ilustrime shumëngjyrëshe dhe tërheqëse për femijet nga Mat Wolf. Libër i krijuar nga materiale te forta dhe cilësore.

  240 Lekë
  600 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë 1 000 Lekë -60% Në stok

  Për gjumin e çdo vogëlushi, përralla të ëmbla dhe shumë vjersha të bukura, nën shoqërinë e Arushit Tedi dhe mamit të tij. Libri i vogël është i mbushur me ilustrime shumëngjyrëshe. Me ilustrimet me te bukura nga Tony Wolf.

  400 Lekë
  1 000 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë 2 000 Lekë -60% Në stok

  Një libër i cili do tju shoqërojë gjatë muajve të shtatzanisë por jo vetëm, duke ju mësuar kujdesin që duhet të tregoni gjatë kësaj periudhe.

  800 Lekë
  2 000 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë 1 000 Lekë -60% Në stok

  Një rrëfenjë me zë nga Margarita Xhepa.

  400 Lekë
  1 000 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë 1 000 Lekë -60% Në stok

  Një rrëfenjë me zë nga Margarita Xhepa.

  400 Lekë
  1 000 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë 2 000 Lekë -60% Në stok

  "Yll i vogël" dhe të tjera vargje muzikore. Luaj dhe këndo 7 vargjet në pianon tënde elektronike.

  800 Lekë
  2 000 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë 2 000 Lekë -60% Në stok

  "Rrotullohen rrotat pa pushim" dhe të tjera vargje muzikore. Luaj dhe këndo 7 vargjet në pianon tënde elektronike.

  800 Lekë
  2 000 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  480 Lekë 1 200 Lekë -60% Në stok

  GËZUAR KRISHTLINDJET! Libër më pesë butona muzikorë Dhuratë e dashur për fëmijët për këtë festë të madhe, me vargje të rimuara dhe që shoqërohen me tingujt e ëmbël të melodive të këngëve të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri. Me ilustrimet me te bukura nga Tony Wolf.

  480 Lekë
  1 200 Lekë -60%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 25 nga 25 libra