Sanja Piliq

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  450 Lekë Në stok
  I ri

  Ky është një libër u përket të gjithë prindërve, një libër për ata prindër të cilët mendojnë se ende nuk e kanë gjetur mënyrën e duhur për të kuptuar fëmijët, sjelljet dhe qëndrimet e tyre, ndjenjat dhe dëshirat, arsyet pse u kundërshtojnë dhe dëshirat që nuk u tregojnë.

  450 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër