Angela Andreoli, Isabella Egidi

ANGELA ANDREOLI është diplomuar në Mjekësi – Kirurgji (Universiteti La Sapienza i Romës) dhe në Shkencën e të Ushqyerit (Universiteti Tor Vergata i Romës); ISABELLA EGIDI është diplomuar në Letërsi (Universiteti La Sapienza i Romës) dhe specializuar në Analizën dhe Menaxhimin e Komunikimit publik, social-shëndetësor dhe mjedisor (Universiteti Tor Vergata i Romës)

ANGELA ANDREOLI është diplomuar në Mjekësi – Kirurgji (Universiteti La Sapienza i Romës) dhe në Shkencën e të Ushqyerit (Universiteti Tor Vergata i Romës); është specializuar në Patologji Klinike (Universiteti i Pavias). Aktivitetin kërkimor shkencor dhe didaktik e zhvillon në Departamentin e Fizio-logjisë dhe Ushqyerjes Humane në Universitetin Tor Vergata të Romës. Është autore e më shumë se pesëdhjetë punimeve shkencore të publikuara në revista shkencore kombëtare dhe ndërkombëtare. Aktivitetin kërkimor shkencor dhe didaktik e zhvillon në Departamentin e Fizio- logjisë dhe Ushqyerjes Humane në Universitetin Tor Vergata të Romës dhe pranë Universitetit Katolik Zonja e Këshillit të Mirë si pedagoge e Fiziologjisë dhe Ushqyerjes Humane.


ISABELLA EGIDI është diplomuar në Letërsi (Universiteti La Sapienza i Romës) dhe specializuar në Analizën dhe Menaxhimin e Komunikimit publik, social-shëndetësor dhe mjedisor (Universiteti Tor Vergata i Romës); është lektore në universitete publike e private dhe gazetare e pavarur në gazetat kombëtare. Ka bashkëpunuar si botuese, koordinatore, redaktore, korrektore, etj. në rreth 40 vëllime dhe shkrime të publikuara në mediat dixhitale

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    1 200 Lekë Në stok

    Libri Ushqimi dhe Ushqyerja e Njeriut: çfarë duhet të dish synon të trajtojë në mënyrë fleksibël, por të plotë, tematika dhe argumenta që kanë të bëjnë me ushqimin dhe ushyerjen e njeriut. E gjitha në funksion të përfitimit të veçantë të profesionistëve që do të veprojnë në fushën mjekësore dhe / ose social - shëndetësore, pra infermierët, specialistët e...

    1 200 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër