Vuk Drashkovic

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    700 Lekë Në stok

    Vuk Drashkoviç është ndër emrat e njohur jo vetëm në diplomacinë dhe politikën serbe, por edhe në letërsinë e atij vendi. Përkthyesi Nikolla Sudar ka sjellë në shqip romanin "Gjykatësi" si një mundësi që të komunikojmë ndryshe me kulturën e atij vendi, por edhe si një rast për të kapërcyer konfliktet shekullore. Është një sprovë që arti flet me gjuhë tjetër.

    700 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër