Ofertat

Bibloteka e sipërmarrësit Ka 225 libra.

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  1 650 Lekë Në stok

  The huge international bestseller. A former FBI hostage negotiator offers a new, field-tested approach to negotiating - effective in any situation.

  1 650 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Në stok

  As entertaining as it is informative, this is a timely exploration of a fascinating human behaviour. At the same time, by demonstrating strategies like the 'Velcro Theory of Memory' and 'curiosity gaps', it offers superbly practical insights. Made to Stick uses cutting-edge insight to help you ensure that what you say is understood, remembered and, most...

  2 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 450 Lekë Në stok

  Cal Newport's clearly-written manifesto flies in the face of conventional wisdom by suggesting that it should be a person's talent and skill - and not necessarily their passion - that determines their career path.

  2 450 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 450 Lekë Në stok

  One of the most valuable skills in our economy is becoming increasingly rare. If you master this skill, you'll achieve extraordinary results. Deep Work is an indispensable guide to anyone seeking focused success in a distracted world.

  2 450 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 150 Lekë Në stok

  Leading authority on success Brian Tracy gives proven principles and step-by-step tips for raising self-esteem and improving your life.

  2 150 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 630 Lekë Në stok

  In a powerful new vision Dr Brené Brown challenges everything we think we know about vulnerability, and dispels the widely accepted myth that it's a weakness. She argues that, in truth, vulnerability is strength and when we shut ourselves off from vulnerability - from revealing our true selves - we distance ourselves from the experiences that bring...

  1 630 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  From Ben Mezrich, the New York Times bestselling author of The Accidental Billionaires and Bringing Down the House, comes Bitcoin Billionaires - the fascinating story of brothers Tyler and Cameron Winklevoss's big bet on crypto-currency and its dazzling pay-off.

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 400 Lekë Në stok

  Filled with his trademark humor and straight talk, The Hard Thing About Hard Things is invaluable for veteran entrepreneurs as well as those aspiring to their own new ventures, drawing from Horowitz's personal and often humbling experiences.

  3 400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 300 Lekë Në stok

  The authors who brought you the bestseller in game theory, Thinking Strategically, now provide the long-awaited sequel. Game theory means rigorous strategic thinking. It's the art of anticipating your opponent's next moves, knowing full well that your rival is trying to do the same thing to you.

  2 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 900 Lekë Në stok

  Tony Robbins, arguably the most recognizable life and business strategist and guru, is back with a timely, unique follow-up to his smash New York Times bestseller Money: Master the Game. Market corrections are as constant as seasons are in nature. There have been 30 such corrections in the past 30 years, yet theres never been an action plan for how not...

  2 900 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 300 Lekë Në stok

  Have you ever wondered what characteristics are shared by successful business leaders? Have you ever asked yourself what it is that they do differently which makes them and their organizations stand out from the crowd? And what can you learn from them to ensure your own success? If so, The Book of Leadership is for you.

  2 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 600 Lekë Në stok

  In this must-read for anyone seeking to succeed, pioneering psychologist Angela Duckworth takes us on an eye-opening journey to discover the true qualities that lead to outstanding achievement. Winningly personal, insightful and powerful, Grit is a book about what goes through your head when you fall down, and how that - not talent or luck - makes all the...

  1 600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 100 Lekë Në stok

  In Blue Ocean Strategy, W. Chan Kim and Renée Mauborgne tackle the central problem facing all businesses: how to perform better than your competitors? Their solution involves taking a creative approach to the normal view of competition.

  1 100 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  A relatable, interactive, and funny exploration of algorithms, those essential building blocks of computer science - and of everyday life - from the author of the wildly popular Bad Arguments. Algorithms -- processes that are made up of unambiguous steps and do something useful -- make up the very foundations of computer science.

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Ky libër ju sjell sekretin jo aq të dukshëm por të garantuar që të ndryshon jetën: Ai që shihet gjerësisht si “një nga librat më të spikatur të shkruar ndonjëherë që të ndryshon jetën”, mund të jetë qasja më e thjeshtë për të arritur gjithçka që ke dëshiruar ndonjëherë, madje, më shpejt nga sa ke menduar se është e mundur.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Në këtë udhërrëfyes motivues e tepër zbavitës, autorja bestseller # 1 sipas gazetës New York Times dhe trajnerja e suksesshme që udhëton nëpër gjithë botën, Jen Sincero, na ofron 27 kapituj plot me histori frymëzuese dhe të hareshme, këshilla të urta, ushtrime të thjeshta dhe, aty-këtu, ndonjë sharje. Nëse je gati të bësh disa ndryshime serioze me jetën...

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  620 Lekë Në stok
  I ri

  A dëshiron të përdorësh potencialin brenda vetes tënde për sukses dhe lumturi? NLP (Programimi Neuro Linguistik) është një “metodë magjike”. A dëshiron të përdorësh potencialin brenda vetes tënde për sukses dhe lumturi? NLP (Programimi Neuro Linguistik) është një “metodë magjike”. Ky libër brilant i Nil Gun u ribotua hiq më pak se 44 herë. Mos e le fatin...

  620 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  620 Lekë Në stok
  I ri

  Ky libër jep përgjigje për mënyrat se si njerëzit të përballen me problemet e përditshme dhe të ndërtojnë një të ardhme të ndritur. Ailsa Frank me mjeshtri ka kombinuar teknikat unike dhe përvojën e saj në ndihmë të njerëzve që duan ta ndihmojnë veten. Informacionet që përmban ky libër do t’i bëjnë ëndrrat tua më pozitive dhe do t’ju ndihmojnë që ato...

  620 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Ky libër është pa asnjë dyshim më i miri nga zhanri i botimeve të vetëndihmesës dhe vetëshërimit për faktin se fuqia e mendjes dhe potenciali i saj për të ndikuar në shëndetin dhe mirëqenin e trupit ilustrohen në mënyrë të përsosur me fakte shkencore.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  I konsideruar si një nga librat më të mirë për biznesin, ky botim vjen në shqip për të ndihmuar sipërmarrjen por edhe njerëzit që e duan suksesin në jetë: PO! Ju tregon sesi ndryshimet e vogla në qasjen tuaj mund të kenë një efekt të ndjeshëm dhe të menjëhershëm në suksesin tuaj.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 100 Lekë Në stok

  A timely and important new book that challenges everything we think we know about cultivating true belonging in our communities, organizations, and culture, from the #1 bestselling author of Rising Strong, Daring Greatly, and The Gifts of Imperfection.

  2 100 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 850 Lekë Në stok

  The international bestselling spiritual book, now with a new look for its 20th anniversary. Eckhart Tolle demonstrates how to live a healthier, happier, mindful life by living in the present moment.

  1 850 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Libri më i shitur i New York Times që u ofron lexuesve një mënyrë të re të menduari për motivimin duke hedhur poshtë paradigmat.   

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 400 Lekë Në stok

  Nëse do vetërealizimit, mësuesin ta kemi gjetur. Napoleon Hill mbetet një motivues i shkëlqyer jo vetëm në Perëndim, por edhe në një vend si Shqipëria. Këshillat e tij vlejnë më shumë se të çdokujt tjetër për shqiptarë sepse përkojnë me kohët kritike që po jetojnë; sepse ato të mësojnë si të mposhtësh frikën (jo si të bëhesh burrë); si të mendosh para se...

  1 400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 300 Lekë Në stok
  I ri

  Nëse je në kërkim të ndryshimit të vetvetes dhe rrugës drejt suksesit, ky libër është një zgjidhje shumë e mençur; Në të jeten këshilla se si të merrni menjëherë nën kontroll fatin tuaj mendor, emocional, fizik dhe financiar! I plotë në të gjitha aspektet e zhvillimit tuaj personal

  1 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Udhëzuesi për Praktikat më të Mira të Tracy vjen në formën e 100 ligjeve të kuptueshme dhe të lehta për tu zbatuar në lidhje me fushat kritike të punës dhe biznesit. Ai gjithashtu ofron shembuj nga jeta reale që ilustrojnë qartë se si funksionon secili prej ligjeve, dhe gjithashtu i ofron lexuesit ushtrime se si t'i zbatojmë këto ligje në punë dhe jetë.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 300 Lekë Në stok
  I ri
 • Shikim i shpejtë
  2 500 Lekë Në stok
  I ri

  Ky botim i librit “Bazat e menaxhimit”, trajton çështjet themelore të menaxhimit, në mënyrë të tillë që të ndërtojë baza të qëndrueshme për të kuptuar anën praktike me të cilën menaxherët dhe organizatat përballen në ditët e sotme. Fokusi është marrja e njohurive dhe zbatimi i teorive të menaxhimit, ndërkohë që theksi vendoset edhe në krijimin e mundësive...

  2 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok
  I ri

  Ky libër ju çon drejt rrugës së duhur për të fituar vëmendje për produktet, shërbimet dhe idetë tuaja, duke lënë mënjanë marketingun dhe programet tradicionale të PR-it.

  1 500 Lekë
  Në stok
Shfaq 193 - 224 nga 225 libra