Jenny Tomlin

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    400 Lekë Në stok

    Ky libër u kushtohet gjithë atyre fëmijëve që vuajnë në heshtje, vetmi dhe frikë. Historia e vërtetë e keqtrajtimit, pakujdesisë dhe mbijetesës përballë vështirësive dhe trilleve të fatit. Autorja thotë: Nuk kam qëllim të lëndoj askënd, i gjallë apo i vdekur qoftë, por të tregoj në mënyrë të sinqertë historinë time, anët e mira, të këqija e të shëmtuara...

    400 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër