Steven K. Scott

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  640 Lekë 800 Lekë -20% Në stok

  Një udhëzues drejt suksesit dhe pasurisë, duke u bazuar në jetën dhe karrierën personale të Solomonit, një milioneri që e filloi nga hiçi. Libri ofron këshilla mbi veprimet që duhet dhe nuk duhet të ndërmerrni, që t'ia dilni mbanë.

  640 Lekë
  800 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër