Günther Grass

Günther Grass  është një prozator, poet, skenarist, artist grafike dhe skulptor gjerman, i cili e ka marrrë çmimin Nobel për letërsinë në vitin 1999. Ka lindur më 16 tetor 1927 në qytetin Fanzing të Polonisë dhe u nda nga jeta më 13 prill 2015 në qytetin Lubek të Gjermanisë. Ka ndikim nga Tomas Man, Gëte dhe autorë të tjetër të mëdhenj të letërsisë gjermane dhe europiane 

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
Shfaq 1 - 1 nga 1libër