Fitoni pikë bonus për cdo blerje
Partnerë Mbështetësit e Bukinist në këtë Panair Online
Ofertat mbi 8000 tituj për ju nga të gjitha kategoritë deri në 60% ulje

Stenda e botuesit

Dituria

Dituria u themelua në vitin 1991, e fokusuar në letërsinë artistike, studime dhe librin për fëmijë

Fan Noli

Fan Noli është krijuar në vitin 1991 me fokus letërsinë e huaj dhe libra non-fiction

Onufri

Onufri është themeluar në vitin 1992 dhe ka në fokus letërsinë shqipe

Ombra GVG

Ombra GVG është krijuar në vitin 1998 me fokus letërsinë artistike shqiptare dhe huaj

Dudaj

Dudaj u themelua në vitin 2001 me fokus letërsinë e huaj.

Pema

Pema është krijuar në vitin 2015 me fokus librat non-fiction

Bota Shqiptare

Bota Shqiptare lindi në vitin 1992, me fokus librat nonfiction dhe romanin e huaj

Ideart

Ideart u krijua në vitin 2002 me fokus letërsinë shqipe, librin për fëmijë dhe atë shkollor

Albas

Albas është themeluar në vitin 2000 dhe ka në fokus librin shkollor

Toena

Toena u krijua në vitin 1993 me fokus letrat shqipe, letërsinë e huaj dhe librin për fëmijë

Minerva

Minerva është themeluar në vitin 2012. Ka në fokus librat e zhvillimit personal

Living

Living  ka si qëllim që të jetë sa më pranë shijeve dhe preferencave të lexuesit

Dritan

Botimet Dritan kanë në fokus librin për fëmijë e të rinj dhe botimet non-fiction

Argeta LMG

Argeta LMG është themeluar në vitin 1996 me fokus letërsinë shqipe dhe të huaj

Mediaprint

Mediaprint u krijua në vitin 2006 me fokus tekstet shkollore dhe librin për fëmijë

Pegi

Pegi u themelua në vitin 1994, me fokus librin librin shkollor dhe artistik

Botart

Botart u themelua në vitin 2005 me fokus librin për fëmijë dhe atë non-fiction

UET Press e Mapo Editions

MAPO Editions dhe UET Press janë botime të rrjetit të Universitetit Europian të Tiranës

Eventet

19 ditë me evente të lidhur drejtpërdrejtë me ju duke prezantuar libra të rinj, autorë, shtëpi botuese etj

Librat për fëmijët

Hyni në një botë magjike, ku do të mësoni duke u argëtuar.
Librat për Fëmijë
Hyni në një botë magjike, ku do të mësoni duke u argëtuar.

Videot nga panairi

Gjeni më shumë info nga faqja e youtube-it të Bukinist në çdo moment.

Statistikat ditore të Panairit të Librit Online

1200 user online
tek bukinist.al
20.000 libra online
22.000 klikime ne dite
570 porosi ne dite