Finlanda View larger

Finlanda

Grup autorësh VEC0164

New product

Përshkrim i shkurtër

Përban: të gjithë rrjetin rrugor , distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

More details

50 Items

1 000 Lekë

Share

30 other products in the same category:

More info

Harta e rrethit Hartë rrugore dhe turistike BOTIMI: Botimi i parë / Prill 2013 FORMA: Hartë e palosur E pajtueshme me GPS Hartë e plastifikuar GJUHA: Sq - It - De - Ru - Fr - El DIMENSIONET: 115mm x 240mm / 500mm x 700mm PESHA: 105 gr.