Karl Schmit

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Koncepti i politikës (1932) parashtron se koncepti i shtetit e parasheh konceptin e politikës, koncepti i politikës ndryshon nga dallimet në sferat e tjera të veprimtarisë njerëzore, dallimi themelor që i jep kuptimin politikës është ai ndërmjet mikut dhe armikut.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  "Toka dhe deti" të dhënat, rrethanat elementare për ekzistencën dhe veprimtarinë njerëzore diktojnë karakterin e rregullave të të drejtës ndërkombëtare dhe të luftërave.

  600 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items