Christa Wolf

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    650 Lekë In Stock

    Një udhëtim i jashtëzakonshëm në mitin grek. Zëri i fuqishëm i Christa Wolf na rrëfen në këtë libër jetën e princeshës fatthënëse, e bija e Priamit dhe Hekubës, para dhe pas rënies dramatike të qytetit të saj, Trojës, duke na sjellë Kasandrën, këtë personazh të jashtëzakonshëm, kompleks e që në penën e saj tingëllon aq modern.

    650 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item