Mustafa Ozel

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  675 Lekë 900 Lekë -25% In Stock

  Një libër i veçantë për golgotën e shqiptarëve të Maqedonisë në periudhën 1981-2021. Çfarë në fakt u ndodhi shqiptarëve në harkun kohor prej 40 vjetëve. Si e përjetuan pluralizmin, konfliktin e vitit 2001 dhe ajo që pasoi pas këtij konflikti. Autori, si askush tjetër, bën përpjekje për të arritur deri te e vërteta. Po cila është e vërteta? Secili që do ta...

  675 Lekë
  900 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë 800 Lekë -25% In Stock

  Një libër që heton evoluimin shumëvijor të sociologjisë së shkencës, duke përballur qasje të ndryshme teorike rreth disa temave, si: parimet bazë të bashkësisë shkencore, format organizative të punës shkencore, implikimet epistemologjike të analizës sociologjike të shkencës, përcaktimi social i zgjidhjes së problemeve, përmbajtja e teorive, arsyetimi...

  600 Lekë
  800 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  675 Lekë 900 Lekë -25% In Stock

  Një ese për Europën, islamin dhe Historinë botërore, në të cilën autori shpalos mendimet e veta, duke shtruar pyetje domethënëse se çfarë kuptimesh kanë termat Perëndim dhe Lindje, a mundet që Historia e botës moderne të barazohet me Historinë e Europës, pse Europa është kontinent, ndërsa India dhe Azia Juglindore jo, megjithëse kjo e fundit është më e...

  675 Lekë
  900 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items