Seid Ahmed Palanpuri

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    350 Lekë In Stock

    Në këtë libër, i cili përbëhet nga disa artikuj shkencorë, janë trajtuar temat të cilët janë marrë nga vepra Tevilatul-Kuran e Imam Maturidiut. Ndër këto tema janë Historia dhe ligjet e shoqërisë, sheriati në traditën fetare, njeriu, antropologjia teologjike, kultura politike dhe fuqia e udhëheqjes. Nëpërmjet këtij libri, lexuesi do të njihet me mendimet...

    350 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item